Monday - Friday: 8:30 am - 8:30 pm
Luni - Vineri : 8:30am - 20:30pm

Aparat Dentar Invizibil SAFIR

CONFORTABIL, REZISTENT, REZULTATE IMPECABILE!
Promotie pe perioada limitata! de la 4500 ron la 3900 ron / arcada

IN PLUS, LA ORICE APARAT ORTODONTIC, BONUS  IGIENIZARE PROFESIONALA SI RX GRATUITE!

Rezerva oferta gratuit pentru a beneficia de pretul afisat chiar si dupa ce expira promotia.

Pozitionarea dintilor si alinierea corecta a acestora sunt esentiale atat din punct de vedere estetic, cat si functional, pentru a avea o ocluzie corecta.

Aparatele dentare normale asigura un zambet frumos si sanatos, insa datorita faptul ca sunt vizibile pe parcursul tratamentului, foarte multe persoane sunt determinate de cele mai multe ori sa amane purtarea acestora. Solutia ideala este sa alegeti un aparat dentar discret, invizibil, precum cel din SAFIR!

Aparatul dentar din Safir este unul din cele mai apreciate aparate dentare,  fiind un tratament ortodontic modern de indreptare a dintilor strambi, ce satisface toate nevoile pacientilor care se confrunta cu astfel de probleme.

Aparate dentare SAFIR sunt tot aparate ortodontice fixe, diferenta fata de celelalte tipuri de aparate dentare fiind data de elementele corective (bracket-uri) care nu sunt fabricate din metal sau ceramica. Bracket-urile aparatelor dentare SAFIR sunt confectionate din monocristale de safir transparente, care sunt slefuite la temperaturi ridicate, astfel incat sa imite cat mai fidel culoarea naturala a dintilor.

Utilizarea acestui tip de aprat dentar nu permite depozitarea resturilor de alimente pe suprafata lor, scazand riscul depunerii de tartru si placa bacteriana si protejand astfel dintii de carii si calcar.

De ce sa alegeti Aparatele Dentare SAFIR?

Aparatele dentare SAFIR ofera rapid o eficienta crescuta si rezultate optime pentru o dantura perfecta. Bracketii cu cristale de safir sunt duri, rezistenti si exercita o presiune optima pentru indreptarea rapida a danturii dumneavoastra. Acest tip de aparat nu provoaca nicio durere in timpul alimentatiei, asa cum se poate intampla, cel putin la inceput, in cazul altor tipuri de aparate.

Aparatele dentare SAFIR reprezinta o optiune avantajoasa de tratament ortodontic, deoarece contribuie si la prevenirea parodontozei, a caderii dintilor, a cariilor sau a slabirii maxilarului. Un alt mare atu al acestor aparate este ca faciliteaza ingrijirea corespunzatoare a dintilor, in timpul periajului, si nici nu se coloreaza sau pateaza.

Avantaje aparatelor dentare SAFIR

  • Sunt solutia ideala pentru corectarea danturii, prin aplicarea de presiune continua asupra dintilor;
  • Previn caderea dintilor strambi care nu au loc pe arcada, slabirea maxilarului, cariile sau boala paradontala;
  • Bracket-urile sunt TRANSPARENTE, deci MAI PUTIN VIZIBILE!
  • Nu se coloreaza
  • Ajuta la o igiena orala mult mai eficienta

Dezavantaje aparetelor dentare SAFIR

  • Un pret mai mare in comparatie cu aparatele metalice sau ceramice;
  • Un risc de fractura al bracket-ului mai mare decat in cazul celor metalice;
  • Mai fragile decat aparatele dentare metalice.
Programare online  +40766.407.782  Whatsapp

Informaţii şi programări!

 +40766.407.782

Programare online