fbpx
Monday - Friday: 8:00 am - 8:00 pm
Luni - Vineri : 8:00am - 20:00pm
Implant dentar Bucuresti

Implant dentar premium

Ultraspecializati in implantologie dentara cu tehnologie de ultima ora!

De ce sa alegi tratamentul cu implanturi dentare la Miko Dental?

✅ Peste 12 ani de experienta in restaurari complexe!
✅ Peste 5300 de tratamente cu implant dentar!
✅ Garantam osteointegrarea implanturilor
✅ Tehnologie de ultima ora
✅ Amprentare digitala cu scanner intraoral 3D
✅ Implanturi premium, preturi decente de la 400 eur
✅ Implant Adin, Paltop, Bredent, Zimmer, Straumann

Implant dentar rapid

In cele mai multe cazuri, implanturile dentare reprezinta cea mai buna solutie pentru lipsa dintilor, prezentand o multime de avantaje. Acestea arata si se simt exact ca si dintii naturali, prevenind in acelasi timp resorbtia osoasa si retragerea gingiei, intrucat se integreaza perfect in structura osoasa proprie.

In cadrul clinicii noastre beneficiati de serviciile unuia dintre cei mai apreciati medici implantologi, cu o experienta vasta in domeniul tratamentelor implantologice realizate cu o rata de succes de 100%, si anume, Dr. Serban Atanasiu, ultraspecializat in implantologie dentara.

Implanturi dentare rapide si de calitate

La Miko Dental folosim cele mai bune implanturi dentare (Alpha Bio, Anthogyr, Bredent, Paltop, Straumann, Zimmer) si cele mai avansate echipamente cu tehnologie de ultima generatie (protetica computerizata – scanare digitala intraorala).
Toate investigatiile radiologice se fac in cadrul clinicii noastre, cu aparatura de ultima generatie (timp minim de expunere la radiatii). Lucrarile dentare realizate pe implanturi sunt amprentate digital cu ajutorul scanner-ului intraoral 3d, obtinandu-se altfel o precizie ridicata, si in plus, eliminandu-se astfel amprentarea traditionala deloc comfortabila pentru pacient.

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar reprezinta radacina unui dinte artificial ce urmeaza a inlocui dintele lipsa de pe arcada. Materialul din care este realizat este titanul, material 100% biocompatibil. Implantul este de fapt un surub de titan care este plasat prin tehnici speciale la nivelul osului maxilar/mandibular pentru a inlocui dintele/dintii lipsa de pe arcada.

In cat timp se realizeaza tratamentul cu implanturi dentare?

Terapia pe implanturi de obicei necesita cateva etape impartite pe o durata mai lunga de timp, in jur de 3-9 luni. Dupa aceasta perioada implantul este acoperit cu un bont de vindecare si o coroana provizorie care are rolul de a conforma gingia si a favoriza protezarea definitiva ulterioara.

Exista si posibiltatea plasarii unui implant imediat dupa extractia dintelui bolnav, tehnica folosita pentru a reduce timpul de tratament si a conserva osul care va primi implantul; in aceeasi sedinta pacientul poate primi si coroana provizorie-protezare imediata. Acestea sunt ultimele tehnici din implantologie, folosite cu succes in toata lumea.

Exista pacienti care au suferit extractii dentare in urma cu mult timp unde cantitatea si calitatea osului este scazuta. Pana de curand in aceste cazuri implanturile dentare erau contraindicate. Tehnicile moderne permit inserarea de implanturi chiar si in aceste cazuri, pacientul fiind supus in prealabil unei interventii chirurgicale de aditionare osoasa-bone grafting, sinus lift.

Clinica noastra foloseste in operatiile de implantologie un aparat de ultima generatie, PIEZOSURGERY, care creste siguranta actului operator atat pentru medic cat si pentru pacient, este minim traumatizant, ofera un confort sporit postchirurgical fata de tehnicile clasice folosite in implantologie. Piezosurgery are indicatii in operatiile de elevare a sinusului maxilar fara lezarea membranei sinuzale, operatii de inserare a implanturilor in oasele maxilare inguste (splitting), augumentari osoase, extractii dentare atraumatice.

Care este rata de succes a unui implant dentar?

Rata de succes inregistrata la pacientii cu implanturi este de 98-100%. Aceasta variaza in functie de starea de sanatate a pacientului (implanturile dentare sunt contraindicate la pacienti cu afectiuni hepatice, metabolice, cardiace grave, renale), tehnica operatorie, calitatea si cantitatea osului si cel mai important igiena pacientului. Daca sunt ingrijite corect, implanturile dentare pot dura toata viata.

Este necesar ca pacientul sa vina regulat la control. Se considera ca implanturile dentare au cea mai mare rata de succes dintre toate tratamentele stomatologice.

Exista riscul pierderii unui implant dentar?

Implanturile dentare nu se cariaza, dar atunci cand igiena orala nu este corecta se poate dezvolta periimplantita, afectiune ce poate duce la infectarea tesutului din jurul implantului si ulterior la pierderea lui. Riscul de perimiplantita este crescut la fumatori si la pacientii cu igiena orala deficitara. Pierderea unui implant poate aparea din cauza unei igiene orale incorecte, la fumatori, datorita unei tehnici operatorii incorecte, protezare imediata atunci cand nu este cazul, cantitate si calitate osoasa scazuta.

Avantajele implanturilor dentare

  • inlocuirea unui dinte lipsa se face printr-o singura coroana dentara si nu prin 3, ca in cazul puntilor dentare clasice
  • nu se sacrifica integritatea dintilor vecini
  • estetic – lucrarile pe implanturi dentare arata identic cu dintii naturali
  • previn retractia gingiilor si resorbtia osului
  • cea mai buna alegere, rata de succes fiind cea mai mare fata de alte tratamente stomatologice.

Cat costa un implant dentar?

Pretul unui implant dentar variaza in functie de marca si model. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implanturi dentare.

 +40766.407.782 +40745.201.251  Consultaţie online blank
« Din 2007, peste 20000 de pacienţi fericiţi! »