fbpx
Monday - Friday: 8:00 am - 8:00 pm
Luni - Vineri : 8:00am - 20:00pm
MIKODENTAL - Scanner intraoral TRIOS 3Shape

Scanare intraorala rapida – Protetica computerizata

✅ Scanarea tridimensionala se realizeza in timp real
✅ Amprentare digitala rapida si precisa cu scanner intraoral 3D TRIOS
✅ Restaurari protetice de inalta calitate
Vezi poze inainte si dupa
Vezi testimoniale video

In cadrul clinicii MIKO DENTAL lucram cu cea mai performanta tehnologie. Cu ajutorul scanner-ului intraoral 3D TRIOS, reusim sa obtinem amprente precise, urmand ca restaurarea protetica sa se faca mult mai usor si la o calitate excelenta fata de metodele clasice de amprentare.

Amprentele digitale ofera acuratete optima si reduc nevoia de ajustare a restaurarii. Nu mai exista distorsiuni sau bule de aer, ca in cazul amprentelor traditionale si nu este nevoie de re-amprentare. Vizualizarea directa pe ecran ii permite medicului dentist sa faca ajustari in timp ce scaneaza si sa obtina o amprenta optima dintr-o singura incercare.

Scanarea tridimensionala se realizeza in timp real si fara limitari de scanare in unghi. Datele sunt  afisate imediat pe ecran, astfel tratamentul este mai rapid si mai eficient. Reusim astfel sa eliminam utilizarea sistemelor clasice de amprentare, restaurari protetice de inalta calitate. Pacientul nu va mai fi nevoit sa viziteze clinica petru ajustari repetate si nu va mai resimti disconfortul generat de timpul lung de fixare si ajustare.

Comunicarea dintre medic, pacient si laborator este cu mult usurata, cu ajutorul acestei tehnologii, rezultatele de inalta acuratete fiind transmise direct catre laborator. Procesarea informatiilor este imediata, iar imaginile 3D apar instantaneu pe ecran.

Scannerul TRIOS 3Shape ne ofera posibilitatea de a scana implanturi dentare cu ajutorul bonturilor speciale de scanare in vederea realizarii lucrarilor protetice pe acestea. Se scaneaza situatia preoperatorie precum si profilul de emergenta a implanturilor pentru precizie maxima in realizarea viitoarei lucrari protetice.

Testimoniale video

 +40766.407.782 +40745.201.251  Consultaţie online blank
« Din 2007, peste 20000 de pacienţi fericiţi! »