fbpx
Implant dentar Bredent: tipuri, caracteristici, preturi

Implant dentar Bredent: tipuri, caracteristici, preturi

Implanturile dentare reprezinta o solutie pe termen lung pentru a inlocui dintii pierduti sau deteriorati. Acestea pot fi utilizate pentru a inlocui unul, mai multi dinti lipsa, dar si o intreaga arcada. Tratamentul cu implant dentar ofera o baza solida pentru dintii permanenti si reprezinta cea mai buna solutie de inlocuire a dintilor lipsa din punct de vedere estetic si functional.

Astazi exista o gama variata de implanturi dentare care difera prin cost, material sau tehnologie, fiecare brand avand caracteristicile si avantajele proprii. Cu toate acestea, experienta si profesionalismul medicului care realizeaza operatia sunt esentiale pentru succesul interventiei.

Pentru restaurari complexe, in clinica stomatologica Miko Dental se folosesc implanturi dentare rapide premium precum Zimmer, Bredent sau Straumann.

Implantul dentar Bredent

Acest implant dentar este produs de catre compania germana Bredent Medical care a introdus pe piata sistemul de implanturi dentare din titan de inalta calitate SKY, printre care blueSKY, SKYclassic, miniSKY sau noua linie de implanturi, copaSKY.

implant dentar Bredent

Caracterizate prin versatilitate, un design special si un concept diferit si inovativ pentru tratarea suprafatei, Osseo connect, aceste implanturi se integreaza mai rapid in os si confera o mai mare stabilitate. Sunt folosite pentru reabilitari dentare de amploare si pentru incarcarea imediata a implanturilor dentare.

Implant Bredent blueSKY: este un implant dentar realizat din titan, cu o suprafata Osseo connect obtinuta prin sablare si o structura speciala a filetului. Este un implant stabil, care adera si se integreaza perfect in os, fie ca este osul nativ sau artificial.

Implant Bredent SKYclassic: suprafata speciala Osseo connect este diferita in termeni de stabilitate si design, acest tip de implant dentar fiind folosit cu succes in reabilitari din zona laterala a mandibulei.

Implant MiniSKY: este un implant cu diametru redus, deosebit de potrivit pentru fixarea protezelor datorita caracteristicilor sale tehnice. Mini SKY este adaptat perfect pentru restaurarea dintilor unici ingusti. Atunci cand este disponibil putin tesut osos, spatiul mai mic dintre dintii ramasi poate fi restaurat printr-o solutie foarte estetica.

implant dentar Bredent

 

 

Implantul MiniSKY este echipat cu suprafata osseo-connect (osc) care si-a dovedit eficacitatea pe implanturile blueSKY pentru a asigura o osteointegrare optima.
Suprafata are o rugozitate uniforma fiind favorizata de proprietati hidrofile excelente ale acestor implanturi speciale.

 

 

 

CopaSKY: implantul ultra-scurt pentru niveluri osoase scazute a fost dezvoltat special pentru reabilitarea crestelor alveolare largi si plate. Noul implant Bredent se distinge printr-o interfata implant-bont foarte stabila si reversibila.

implant dentar Bredent

 

Sunt deosebite forma gatului implantului si conexiunea scurta implant-bont, care a permis crearea unui implant ultra-scurt. Utilizarea acestuia evita in numeroase cazuri procedurile chirurgicale de aditie osoasa.

 

 

Implant dentar Bredent

 

Designul implantului asigura folosirea optima a osului disponibil, astfel incat stabilitatea primara ridicata si osteointegrarea completa sa fie garantate. In acest fel, stresul traumatic pentru pacienti si numarul de sedinte de tratament pot fi reduse.

 

 

Implant Bredent Sky Fast and Fixed

Sistemul de implanturi Bredent Sky Fast & Fixed este lider de piata in tehnica denumita dinti ficsi intr-o zi. In loc de metoda traditionala de implantare sau plasare a unui implant pentru fiecare dinte lipsa, Bredent Fast & Fixed presupune inserarea unui numar redus de implanturi: 4 implanturi pe mandibula si 6 pe maxilar (arcada superioara), folosindu-se cele mai bune zone de os disponibil.

Dupa ce implanturile sunt inserate, poate fi atasata si proteza dentara fixa temporara. Plasarea protezei fixe temporare imediat dupa inserarea implanturilor permite reabilitarea pacientului intr-o singura sesiune, asta insemnand ca pacientul poate avea in aceeasi zi un set de dinti cu aspect natural.

Initial, procedurile de implant dentar in cazul in care osul era resorbit implicau grefarea osoasa si ridicarea sinusurilor, dar datorita inovatiilor in domeniu si introducerii metodei de implant cu incarcare imediata, operatiile indelungate nu mai sunt o problema.

Prin inserarea implanturilor inclinate se exploateaza tesutul osos preexistent si stabilitatea primara ridicata a implanturilor SKY. Inclinarea implantului permite plasarea unor implanturi mai lungi care sunt mai bine stabilizate in os si care ocolesc astfel sinusul din maxilar si structura nervului vital in mandibula.

Sistemul Sky Bredent Fast & Fixed este utilizat in intreaga lume fiind recunoscut pentru durabilitatea sa.

In cadrul clinicii stomatologice Miko Dental, in interventiile pentru restaurari dentare se folosesc cele mai avansate echipamente si materiale de cea mai inalta calitate, precum implanturile Bredent, Zimmer sau Straumann.

Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implant dentar Bredent (Germania).

 +40766.407.782 +40745.201.251  Consultaţie online blank
« Din 2007, peste 20000 de pacienţi fericiţi! »