Politica de confidențialitate


Această politică de confidențialitate descrie practicile cu privire la datele personale pe care le colectăm prin Site-ul www.mikodental.ro, care este găzduit și operat din România. Administratorul Site-ului este AS DENT IMPLANT SRL cu sediul în București, Str. Topolovat 8B, Sector 1, cod postal 062074.

Politica de confidenţialitate descrie tipurile de date cu caracter personal pe care le colectăm, modul în care putem utiliza aceste date şi cui le putem transfera.

Tot în politica de confidenţialitate prezentăm şi măsurile pe care le luăm pentru a proteja securitatea datelor. De asemenea, vă explicăm şi cum ne puteţi contacta pentru:

  1. a accesa, rectifica sau şterge datele pe care ni le-aţi furnizat,
  2. a retrage orice consimţământ pe care ni l-aţi acordat în vederea prelucrării datelor cu caracter personal
  3. a ne spune să nu vă mai trimitem informaţii despre produsele şi serviciile noastre
  4. a vă răspunde oricăror întrebări despre practicile de confidenţialitate online.

Vă încurajăm să citiți această Politică înainte să utilizați Site-ul www.mikodental.ro. Utilizand acest Site, sunteți de acord cu termenii și condițiile acestei Politici.

Ce informaţii colectăm şi cum le utilizăm

În cadrul acestui Site ne furnizați următoarele date cu caracter personal:

1. În cadrul formularului de contact:

Datele cu caracter personal pe care le colectăm în aceste secțiuni sunt:

  • Nume
  • Prenume
  • Adresa de e-mail
  • Telefon
  • Radiografie dentară

Folosim aceste date pentru a vă permite să ne adresați diferite cereri, fie în legătură cu produsele și serviciile noastre, fie în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la datele cu caracter personal colectate și prelucrate prin intermediul Site-ului.

Informații cu privire la drepturile dumneavoastră referitoare la datele cu caracter personal colectate și prelucrate prin intermediul Site-ului și exercitarea acestora găsiți la secțiunea corespunzătoare din prezenta politică de confidențialitate.

2. În cadrul secțiunii newsletter:

Datele cu caracter personal pe care le colectăm în aceasta secțiune sunt:

  • Adresa de e-mail
  • Numele dumneavoastră

Folosim aceste date pentru a va trimite materiale de marketing (adică mesaje care să prezinte noutăţi, caracteristici noi sau oferte promoţionale).

Nu vă vom trimite materiale de marketing dacă nu v-aţi dat consimţământul în acest sens, înregistrându-vă, în cadrul secțiunii newsletter, pentru a primi informaţii despre produsele şi serviciile noastre. Puteţi alege oricând să întrerupeţi primirea acestor materiale. Trebuie doar să respectaţi instrucţiunile incluse în e-mail, să bifați butonul de dezabonare sau să trimiteţi un răspuns cu solicitarea dumneavoastră.

Despre cookies şi fişiere jurnal

Ca şi majoritatea site-urilor din România şi străinătate, folosim tehnologia “cookie” în cadrul raportării statistice privind pagina web. Cookie este un fragment de informaţie trimis de o pagină web, salvat de browser-ul calculatorului dumneavoastră pe hard disk. Acesta reţine informaţii de care ar avea nevoie o pagină web pentru a vă personaliza experienţa (adică imaginile dinamice de pe site, preferinţe de setări pentru limbă etc.) şi a aduna informaţii statistice despre pagina web, cum ar fi paginile web vizitate, descărcările făcute, numele de domeniu al furnizorului de Internet şi ţara de origine a vizitatorilor, precum şi adresele paginilor vizitate imediat înainte şi după intrarea pe pagina noastră. Informaţiile din cookies ne permit să trasăm „click-urile” pe care le-aţi făcut (mai exact, căile urmate de vizitatori pentru a ajunge pe pagina noastră în timp ce trec de la o pagină la alta).

De asemenea, utilizăm şi fişiere jurnal de servere web standard care ne ajută să numărăm vizitatorii şi să evaluăm capacitatea tehnică a paginii noastre. Folosim aceste informaţii pentru a afla câte persoane vizitează site-ul, ne ajută să aranjăm paginile într-un mod atractiv pentru utilizatori, să avem o pagină uşor de folosit în browser şi să oferim vizitatorilor pagini mai utile. Înregistrăm informaţii despre traficul pe pagină, dar nu şi informaţiile despre vizitatorii individuali ai paginii noastre.

Utilizăm Google Analytics care ne ajută să măsurăm eficienţa publicităţii noastre şi modul în care vizitatorii folosesc pagina web.

Partea de „asistenţă” din bara de instrumente a majorităţii browser-elor vă arată cum să blocaţi acceptarea de noi cookies, cum să fiţi înştiinţaţi atunci când primiţi un nou cookie şi cum să dezactivaţi cookie-urile existente. Nu uitaţi însă că fără cookies s-ar putea să nu beneficiaţi pe deplin de toate caracteristicile paginii noastre web.

Datele cu caracter personal ale minorilor sub 16 ani

Minorii cu vârsta de până la 16 ani nu ar trebui să transmită niciun fel de date cu caracter personal pe pagina web fără permisiunea (consimțământul sau aprobarea) tutorelui legal.

Site-ul nostru nu va colecta niciodată cu bună știință date cu caracter personal de la persoane despre care ar fi știut că sunt minori (sub 16 ani) și nici nu le va folosi sau dezvălui vreunei terțe părți neautorizate fără consimțământul expres al tutorelui legal.

Luând în considerare tehnologia disponibilă în astfel de situații, vom face eforturi rezonabile pentru a verifica dacă titularul răspunderii părintești pentru copil a dat sau a aprobat consimțământul precum și dacă datele cu caracter personal sunt introduse de un minor cu vârsta sub 16 ani.

Informaţiile pe care le transmitem

Nu vom transmite către terțe părți datele dumneavoastră cu caracter personal, cu următoarele excepții:

  • Cu acordul dvs.;
  • Dacă este necesara transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dvs.
  • În cazul în care informația este necesara partenerilor companiei pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastră. Societățile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate numai în măsura în care este necesara pentru executarea serviciului solicitat de dumneavoastră (de ex. transmiterea serviciilor si/sau produselor comandate, procesarea informațiilor privind plata etc.).
  • Putem transmite date cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe dacă:
    • este prevazut într-o dispoziție legală;
    • previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;
    • protejează siguranța individului sau siguranța publică;
    • aceste informații sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații juridice.
  • în cazul în care activitățile dvs. contravin termenilor și condițiilor statuate de societatea noastră, sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii;
  • în cazul în care societatea noastră fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o altă companie, iar baza de date e transferată noului operator.
  • în cazul în care societatea noastră devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul, baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței. În cazul în care vor apare situații menționate mai sus, veți fi anunțați prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site.

Link-uri către alte pagini (site-uri de internet)

Nu uitaţi că atunci când folosiţi un link pentru a ajunge de pe Site-ul nostru pe o altă pagină web, prezenta politică de confidenţialitate nu se mai aplică. Navigarea şi interacţiunea pe care le desfăşuraţi pe o altă pagină web, inclusiv orice pagină care are un link către prezentul Site, se supun regulilor şi politicilor paginii respective. Vă încurajăm să citiţi regulile şi politicile paginilor pe care le vizitaţi pentru a înţelege mai exact procedurile lor de colectare, utilizare şi dezvăluire a datelor cu caracter personal.

Securitatea datelor cu caracter personal

Securitatea datelor cu caracter personal este importantă pentru noi. Păstrăm măsuri adecvate de precauţie de ordin administrativ, tehnic şi fizic pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, utilizării şi tuturor celorlalte forme legale de prelucrare a datelor cu caracter personal aflate în posesia noastră.

Drepturile dumneavoastră în legătură cu datele cu caracter personal colectate și prelucrate prin intermediul site-ului

În conformitate cu dispoziţiile Regulamentului UE nr.679/2016, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare
  • dreptul de acces
  • dreptul de rectificare
  • dreptul de opoziţie
  • dreptul de a solicita ștergerea (dreptul de a fi uitat)
  • dreptul de a solicita restricționarea prelucrării
  • dreptul de portare
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
  • dreptul de a se adresa cu plângere către ANSPDCP – Autoritatea de Supraveghere.

Vă puteţi exercita oricare dintre aceste drepturi prin completarea unei cereri şi trimiterea acesteia prin e-mail la adresa client@mikodental.ro sau telefonic la +40766.407.782.

Actualizarea politicii de confidenţialitate

Societatea noastră îşi rezervă dreptul de a schimba, modifica sau actualiza politica de confidenţialitate în orice moment, dar nu vă reduce nivelul de protecţie din cadrul acesteia. Acordăm cea mai mare importanță  aspectelor legate de confidenţialitate şi intenţionăm să rămânem pe deplin conformați prevederilor legale în ceea ce priveşte politica de confidenţialitate şi protecţia datelor cu caracter personal. Vom actualiza periodic politica de confidenţialitate şi vom afişa noutăţile pe această pagină.