fbpx

Ai o urgență? Îți stăm la dispoziție telefonic de luni până vineri, între 08:00-20:00.

0766.407.782
Contactează-ne acum!

Zâmbetul este cartea ta de vizită. 

Suntem ultraspecializați în tratamente de estetică dentare, pentru ca tu să-i oferi zâmbetului tău cea mai bună versiune a lui! Tratamentele cele mai comune de estetică dentară sunt cele cu fațete dentare sau obturații estetice, albirea profesională și detartrajul. Echipa medicală Miko Dental îți stă la dispoziție cu tehnologie de ultimă oră și un plan de tratament estetic și funcțional pentru noul tău zâmbet.  

FAȚETE DENTARE

Fațetele dentare reprezintă un adevărat scut pentru suprafața externă a dintelui, fiind proiectate special pentru a îmbunătăți forma și culoarea acestuia. Acestea se mulează pe suprafata frontală a dintelui folosind un adeziv special de cimentare, sigilându-l împotriva cariilor și a imperfecțiunilor date de diferențele de culoare, formă sau poziție în raport cu ceilalți dinți. Astfel, defectele dinților din față pot fi „mascate” la perfecție cu ajutorul fațetelor dentare.

Fațetele dentare se pot realiza din compozit, ceramică sau zirconiu

Cele din material compozit sunt inferioare calitativ fațetelor din ceramică, având, însă, avantajul prețului scăzut și al termenului de execuție rapid.

Fațetele din ceramică presată Emax sunt cele mai populare în clinica Miko Dental, fiind realizate dintr-un porțelan extrem de rezistent. Acestea reușesc să redea transluciditatea dintelui natural cu mare acuratețe, sunt netede și impenetrabile, ceea ce înseamnă că, în timp, dinții fațetați vor rămâne strălucitori și albi ca în prima zi.

CARE SUNT AVANTAJELE FAȚETELOR DENTARE?
🔵 tratamentul este nedureros
🔵 nu necesită atenție specială, se poate mânca orice după aplicare
🔵 zâmbet imaculat
🔵 procesul este rapid și ușor
🔵 nu există sensibilitate după tratament
🔵 pot fi realizate și no-prep (fără șlefuire în prealabil)

 

ÎN CE CAZURI SUNT RECOMANDATE FAȚETELE DENTARE?
🔵 pentru acoperirea dinților sparți, fisurați sau ciobiți;
🔵 pentru acoperirea dinților colorați inestetic sau decolorați, ca urmare a tratamentelor cu tetraciclină, fluoroză, obturații coronare vechi, tratamente incorecte de canal;
🔵 pentru acoperirea dinților cu pete;
🔵 pentru alinierea dinților cu anomalii de formă: dinți prea mari sau prea mici, dinți strâmbi, cu forme inestetice;
🔵 pentru dinti poziționati necorespunzător;
🔵 în cazul dinților inghesuiti sau cu spații între ei (fațetele dentare închid spațiile inestetice ale dinților frontali – așa-numita strungăreață);
🔵 pentru acoperirea plombelor inestetice;
🔵 pentru acoperirea zâmbetului gingival.

ÎN CE CAZURI NU SUNT RECOMANDATE FAȚETELE DENTARE?
Fațetele dentare se aplică numai pe dinți sănătoși! Dacă există probleme dentare serioase sau boli precum gingivita/parodontoza, se tratează mai întâi afecțiunile respective și abia apoi se pot aplica fațetele dentare.

ALBIREA DENTARĂ PROFESIONALĂ

Nu există alb perfect, însă albirea profesională a dinților se află in prim-planul stomatologiei cosmetice și joacă un rol cheie în obținerea unui zâmbet atractiv din punct de vedere estetic. Cu ajutorul acestui tratament, poți elimina petele și decolorarea dinților, oferindu-le strălucire intensă.

Atat dinții sănătoși, cât și cei devitalizați se pot albi. În cazul dinților devitalizați, procedura durează mai mult, fiind folosită o tehnică diferită pentru a albi dintele. 

Inainte de a apela la un tratament de albire este necesara igienizarea profesionala a dintilor, deoarece prezenta tartrului ar putea afecta rezultatul.

 

ETAPELE TRATAMENTULUI DE ALBIRE  

Tehnologia cea mai des utilizată pentru acest tratament este Lampa ZOOM, care abordează o tehnică non-invazivă, cu rezultate vizibile și durabile după prima ședință (dinți mai albi cu până la 8 nuanțe). Albirea profesională cu lampa ZOOM este una sigură, care nu afectează smalțul dinților și nu creează sensibilitate dentară pe termen lung.

Acestea sunt, în mare, etapele prin care vei trece pentru un zâmbet mai alb într-o ședință de aproximativ o oră: 
🔵 Igienizarea profundă a dinților
🔵 Pregătirea și protecția gingiilor, pentru a preveni orice disconfort
🔵 Aplicarea gelului special de albire uniform pe toată suprafața dinților
🔵 Activarea lămpii ZOOM cu tehnologie LED
🔵 Reaplicarea gelului de albire după 15 minute, în funcție de nuanța agreată

DIGITAL SMILE DESIGN

Vrei să vezi cum vor arăta dinții tăi după tratamentele Miko Dental? Stai fără griji, avem toate instrumentele ultramoderne la îndemână. Digital Smile Design (DSD) este un instrument digital care permite proiectarea virtuală a unei reabilitări dentare complete înainte de începerea tratamentului. Practic, acest protocol de reconstrucție digitală permite planificarea detaliată și o perspectivă realistă asupra a ceea ce trebuie realizat prin lucrările dentare.

Scannerul intraoral preia amprenta digitală a maxilarului și a mușcăturii, iar după procesul de scanare se realizează și fotografii ale pacientului pentru imaginea de ansamblu a noii fizionomii.

Designul zâmbetului este axat pe simetria zâmbetului prin ghidarea poziției dinților și ajustarea formei și culorii acestora, pentru a se potrivi trăsăturilor feței. După stabilirea planului de tratament, în funcție de caz, procedurile vor implica o echipă de medici speciliști din diferite arii ale stomatologiei, precum implanturi dentare, aparate ortodontice, fațete sau coroane dentare. Partea bună este că sunt toți sub același acoperiș: Miko Dental. 

IGIENIZAREA DENTARĂ ȘI AIR-FLOW
Chiar dacă mulți îl consideră un tratament estetic, detartrajul și periajul dentar profesional sunt proceduri care au ca scop menținerea sănătății dinților și gingiilor și sunt necesare cel puțin o dată la 6 luni. 
Prin îndepărtarea plăcii bacteriene și a tartrului care se acumulează în zonele dificil de curățat cu ajutorul periuței de dinți, ajuți la prevenirea cariilor și a bolii parodontale.
Procedura este, de obicei, una simplă și rapidă care nu necesită anestezie locală. 

  1. Igienistul dentar îndepărtează depunerile de tartru și placa bacteriană prin utilizarea unor instrumente care oscilează la frecvență mare.
  2. Apoi aplică o pastă abrazivă pentru a elimina petele și reziduurile de pe suprafața dentară.
  3. Ultimul pas implică procedura Air Flow, realizată cu ajutorul unui instrument special care generează un jet puternic de apă, aer și praf de bicarbonat, pentru a-i face mai albi și mai strălucitori.

Chiar dacă nu mai ții minte când ai făcut ultima oară un detartraj, odată ce devii pacient Miko Dental, vei fi informat prin sms când se apropie data unei noi igienizări!

Ești pregătit să vii la un detartraj și un control de rutină? 

TRATAMENTE DE ULTIMĂ GENERAȚIE PENTRU BRUXISM

Mușchiul maseter este responsabil pentru mestecarea și măcinarea alimentelor, iar atunci când este hiperactiv, poate face ca maxilarul să pară mai mare decât în mod normal.

Injecțiile cu b-otox în maseter ajută la relaxarea mușchilor, rezultând o linie mai subțire a maxilarului. Procedura se efectuează numai atunci când mușchiul maseter este mai mare decât în mod normal, cu simptome asociate. Acest lucru se observă la pacienții care suferă de bruxism (scrâșnitul dinților), tulburări ale articulației temporomandibulare, încleștarea maxilarului și dureri de cap.
La Miko Dental, tratăm cu succes această afecțiune, iar pacienții vor experimenta o reducere a contracțiilor musculare nedorite la nivelul maxilarului, ceea ce va cauza mai puțin disconfort, tensiune, dureri de cap, ruperea dinților și o linie mai subțire și mai fină a maxilarului.

Solicită mai multe informații în formularul de contact sau prin apel direct la numărul de la recepție!

CAZURI DE ESTETICĂ DENTARĂ TRATATE CU SUCCES LA MIKO DENTAL

Află mai multe informații despre procedurile de estetică dentară.

Deschide chat
Bună! Cu ce te putem ajuta astăzi?