fbpx
Implant dentar Straumann: caracteristici, beneficii, pret

Implant dentar Straumann: caracteristici, beneficii, pret

Implantologia este astazi o solutie sigura, practica si rapida la problema lipsei dintilor.
Clinica stomatologica Miko Dental foloseste pentru restaurari complexe implanturi dentare premium precum Straumann, Bredent sau Zimmer.

Straumann este o companie elvetiana fondata in 1954, lider in dezvoltarea si cercetarea produselor pentru implantologie dentara, a carei fiabilitate este recunoscuta si documentata in literatura stiintifica internationala. Compania are o reputatie excelenta pentru calitate, lucrand alaturi de institute internationale in cercetarea implanturilor, instrumentelor chirurgicale, precum si a produselor de regenerare a tesuturilor utilizate in timpul tratamentelor pentru prevenirea pierderii dintilor.

Caracteristicile implantului dentar Straumann

Implanturile dentare Straumann sunt implanturi dentare de cea mai buna calitate, dezvoltate in urma multor ani de cercetare, caracterizate prin siguranta si simplitate.

Sistemul de implanturi dentare Straumann foloseste materiale fine si cea mai recenta tehnologie pentru cele mai bune rezultate. Implanturile dentare Straumann ofera standarde optime de functionalitate, precum si un confort sporit si o estetica imbunatatita.

Implanturile dentare Straumann pot fi utilizate ca ancora pentru o singura coroana, o punte dentara sau o proteza.

Implant Straumann Roxolid®

Straumann a brevetat un material inovator numit Roxolid® pentru implanturile sale: o exclusivitate absoluta in domeniul implantologiei dentare. Implanturile sunt realizate dintr-un aliaj de titan si zirconiu, un material care nu provoaca reactii alergice si care se integreaza perfect in os. Acest material garanteaza rezistenta mecanica superioara si durata lunga de viata a implantului.

Implant dentar Straumann

Datorita proprietatilor mecanice extraordinare ale acestui aliaj de titan-zirconiu, care este mai rezistent decat titanul pur, si calitatii excelente in ceea ce priveste compatibilitatea cu osul, este acum posibil sa se utilizeze implanturi mai mici, care in multe cazuri permit reducerea invazivitatii si evitarea procedurilor complexe de aditie osoasa.

Implant ceramic Straumann Pure®

Asteptarile estetice ale pacientilor sunt indreptate din ce in ce mai mult spre utilizarea materialelor alternative. Implanturile ceramice Straumann® PURE sunt solutia optima pentru a combina fiabilitatea, randamentul estetic ridicat si biocompatibilitatea maxima

Implant Straumann.

Implantul Sraumann Pure se deosebeste prin:

  • Caracteristici revolutionare de osteointegrare
  • Fiabilitatea rezistentei sistemului
  • Solutie estetica de inalta calitate datorita materialului de culoarea fildesului

Implanturile dentare Straumann surclaseaza alte sisteme de implanturi din urmatoarele motive:

  • Integrare optima cu tesutul osos;
  • Proces de tratament rapid si simplu; este necesara o singura sedinta pentru inserarea implantului
  • Vindecare rapida
  • Versatilitate. Implanturile dentare Straumann pot ancora coroane unice, punti dentare sau proteze dentare, facandu-le un tratament adecvat indiferent de numarul dintilor lipsa.

De ce sa alegi un implant dentar Straumann?

Conceput pentru a servi toata viata
Implanturile Straumann sunt o solutie permanenta; de la materialul utilizat, pana la proiectare, fiecare detaliu este atent planificat si conceput pentru a indeplini standardele de calitate.

Testat stiintific
Implanturile dentare Straumann au o documentatie stiintifica puternica dezvoltata in peste 60 de ani de cercetare, dezvoltare si inovatie continua. In plus, exista o vasta literatura stiintifica care sustine ratele ridicate de succes pe care aceste implanturi dentare le-au oferit.

Calitate si precizie ridicate
Unul dintre motivele care au facut din Straumann pionierii in tehnologia implanturilor este calitatea si precizia superioara pe care o ofera aceste implanturi dentare. O selectie atenta a materialelor este implicata in timpul fabricarii acestor implanturi dentare, astfel incat sa nu existe compromisuri in ceea ce priveste proprietatile esentiale, cum ar fi biocompatibilitatea, longevitatea sau rezistenta.

Cat costa un implant dentar Straumann?

Unul dintre cele mai frecvente motive pentru care pacientii nu aleg implanturi dentare superioare este acela ca sunt considerate scumpe. A considera implanturile dentare ca o investitie pentru a avea o buna sanatatate bucala si o calitate ridicata a vietii, poate schimba aceasta perspectiva. Implanturile dentare trebuie privite ca o procedura unica in viata, iar plasarea implantului trebuie efectuata cu o planificare si o precizie adecvate de catre specialisti cu experienta in tratamentul cu implant dentar si chirurgie.

In cadrul clinicii stomatologice Miko Dental, pentru restaurari dentare se folosesc cele mai avansate echipamente si materiale de cea mai inalta calitate, precum implanturile Straumann, Bredent sau Zimmer. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implant dentar Straumann.

Deschide chat
💬 Te putem ajuta?
Buna,
Te putem ajuta?