fbpx

Ai o urgență? Îți stăm la dispoziție telefonic de luni până vineri, între 08:00-20:00.

0766.407.782
Contactează-ne acum!

Alege tratamentul cu implanturi dentare premium la Miko Dental!
În clinica noastră, implanturile dentare sunt punctul nostru forte. Echipa domnului dr. Șerban Atanasiu este ultraspecializată în implantologie dentară și folosește numai materiale de calitate superioară și tehnologie ultramodernă.

Implant dentar rapid

De ce să alegi tratamentul cu implanturi dentare la Miko Dental? 

În ultimele decenii, implanturile dentare au devenit cea mai sigură și durabilă soluție pentru restaurarea danturii în cazul dinților lipsă. Materialele din care se realizează acestea sunt astăzi de cea mai înaltă calitate, dinții artificiali fiind aproape identici cu cei naturali. La Miko Dental îți refacem zâmbetul din materiale de cea mai înaltă calitate, precum titanul, zirconiul sau calitate elvețiană Straumann Roxolid® .

🔵 Peste 17 ani de experiență în restaurări complexe
🔵 Peste 10.000 de tratamente cu implant dentar
🔵 Garantăm osteointegrarea implanturilor
🔵 Tehnologie de ultimă oră
🔵 Amprentare digitală cu scanner intraoral 3D
🔵 Implanturi premium, prețuri accesibile
🔵 Implanturi Adin, Paltop, Bredent,Zimmer, Straumann

IMPLANTURI DENTARE RAPIDE ȘI DE CALITATE

La Miko Dental folosim cele mai bune implanturi dentare (Adin, Paltop Bredent, , Zimmer, Straumann) și cele mai avansate echipamente cu tehnologie de ultimă generație (protetică computerizată – scanare digitală intraorală).
Toate investigațiile radiologice se fac în cadrul clinicii noastre, cu aparatură de ultimă generație (timp minim de expunere la radiații). Lucrările dentare realizate pe implanturi sunt amprentate digital cu ajutorul scanner-ului intraoral 3D, obținându-se, astfel, o precizie ridicată și eliminându-se astfel amprentarea tradițională deloc confortabilă pentru pacient.

CE ESTE UN IMPLANT DENTAR?

Implantul dentar reprezintă rădăcina unui dinte artificial ce urmează să înlocuiască dintele lipsă de pe arcadă. Materialul din care este realizat este titanul, material 100% biocompatibil. Implantul este, de fapt, un șurub de titan care este plasat prin tehnici speciale la nivelul osului maxilar sau mandibular pentru a înlocui dintele sau dinții lipsă de pe arcadă. Acestea oferă o bază solidă pentru coroane dentare, punți sau proteze, restabilind funcționalitatea și estetica dentară imediat după inserare.

În cât timp se realizează tratamentul cu implanturi dentare?

Terapia pe implanturi de obicei necesită câteva etape împărțite pe o durată mai lungă de timp, între 3 și 9 luni. După această perioadă, implantul este acoperit cu un bont de vindecare și o coroană provizorie, care are rolul de a conforma gingia și a favoriza protezarea definitivă ulterioară.

Există și posibilitatea plasării unui implant imediat după extracția dintelui bolnav, tehnică folosită pentru a reduce timpul de tratament și a conserva osul care va primi implantul; în aceeași ședință, pacientul poate primi și coroana provizorie – protezare imediată. Acestea sunt ultimele tehnici din implantologie, folosite cu succes în toată lumea. 

Exista pacienți care au suferit extracții dentare în urmă cu mult timp, unde cantitatea și calitatea osului este scăzută. Până de curând în aceste cazuri implanturile dentare erau contraindicate. Însă, fii fără griji, tehnicile moderne de astăzi permit inserarea de implanturi chiar și în aceste cazuri, pacientul fiind supus în prealabil unei intervenții chirurgicale de adiționare osoasă, sub denumirea de bone grafting sau sinus lift. De asemenea, când osul maxilar de sub sinusuri este resorbit, putem utiliza cu succes implanturile scurte, cu o lungime de 4-6 mm și o grosime mai mare, de 6-8 mm. În urma unui CT dentar efectuat în cabinetul de radiologie, se poate stabili rapid tipul de implant recomandat în cazul fiecărui pacient. 

Clinica noastră folosește în operațiile de implantologie un aparat de ultimă generație, Piezosurgery, care crește siguranța actului operator, atât pentru medic, cât și pentru pacient, este minim traumatizant și oferă un confort sporit postchirurgical față de tehnicile clasice folosite în implantologie. Piezosurgery are indicații în operațiile de elevare a sinusului maxilar fără lezarea membranei sinusale, operații de inserare a implanturilor în oasele maxilare înguste (splitting), augmentări osoase, extracții dentare minim-invazive.

CARE ESTE RATA DE SUCCES A UNUI IMPLANT DENTAR?

Rata de succes înregistrată la cele peste 10.000 implanturi inserate de echipa noastră medicală este de 98-100%. Aceasta variază, în funcție de starea de sănătate a pacientului (implanturile dentare sunt contraindicate la pacienți cu afectiuni hepatice, metabolice, cardiace grave, renale), tehnica operatorie, calitatea și cantitatea osului și, cel mai important, igiena pacientului. Dacă sunt îngrijite corect, implanturile dentare pot dura toată viața!

Este necesar ca pacientul să vină regulat la control. Se consideră că implanturile dentare au cea mai mare rată de succes dintre toate tratamentele stomatologice.

Există riscul pierderii unui implant dentar?

Implanturile dentare nu se cariază, dar atunci când igiena orală nu este corectă, se poate dezvolta periimplantită, afecțiune ce poate duce la infectarea țesutului din jurul implantului și, ulterior, la pierderea lui. Riscul de periimplantită este mai crescut la fumători și la pacienții cu igiena orală deficitară. Pierderea unui implant poate apărea din cauza unei igiene orale incorecte, atunci când pacientul dorește o protezare imediată sau când pacienții dezvoltă o cantitate și o calitate osoasă scăzută în timp.

AVANTAJELE IMPLANTURILOR DENTARE

🔵 Restaurarea funcției de mestecare și vorbire
🔵 Îmbunătățirea esteticii faciale și a zâmbetului
🔵 Înlocuirea unui dinte lipsă se face printr-o singură coroană dentară și nu prin 3, ca în cazul punților dentare clasice
🔵 Nu se sacrifică integritatea dinților vecini
🔵 Pacienții purtători de proteze mobile pot beneficia de proteze dentare fixe pe implanturi sau proteze dentare cu capse
🔵 Estetic – lucrările pe implanturi dentare arată identic cu dinții naturali
🔵 Previn retracția gingiilor și resorbția osului
🔵 Durabilitate pe termen lung, oferind chiar o soluție permanentă

CÂT COSTĂ UN IMPLANT DENTAR?

Prețul unui implant dentar variază în funcție de marcă și model. Vă invităm să citiți articolul de blog dedicat prețului unui implant dentar complet și să consultați lista noastră de prețuri pentru implanturi dentare

De asemenea, am creat împreună cu partenerii noștri financiari, posibilitatea de a face plata în rate a planului de tratament emis de echipa medicală. Solicită mai multe informații în secțiunea de contact, telefonic sau la recepția clinicii Miko Dental !

Caz 1
Caz 10
Caz 2
Caz 3
Caz 4
Caz 5
Caz 7
Caz 8
Caz 9
Caz 6

Află tot ce trebuie să știi despre implanturi. 

Deschide chat
Bună! Cu ce te putem ajuta astăzi?